Om

Hashita

Logo

Hashita logoet indeholder tre elementer: En slange og de to farver, blå og rød. Slangen er unik for Israel og ikke ret stor (op til 70 centimeter) Den kaldes for "saraf ein-gedi". Den symboliserer den Israelsk kampmetode. Den er ikke aggressiv og vil ikke angribe, medmindre dens liv er truet. Slangen symboliserer den ideelle "Hashita" krige. Der ikke nødvendigvis ligner en kriger, men vil bruge sine evner, hvis den trues. De blå og rød farver i "Hashita" logoet symboliserer vand og ild Vand: Dette element udtrykker, den skiftende karakter (flydende, fast), som kan vare blød, hård, og det faktum, at vand i sidste ende vil overvinde enhver hindring og vil finde en vej ud. Ild: Dette element udtrykker de få sekunder, som det tager for at skifte fra at vare et nyttigt ild til en destruktiv ild dvs. til at andre status overfor det, som det rører.


Eli Leffler


Eli Leffler Blev født i Israel i 1961. I en alder af 5 han begyndte at trœne i Judo og "Survival" med Dennis Hannover (en af de førende kampsport instruktører i Israel, medlem af Black Belt Magazine "Hall of Fame" og grundlœgger af det kendte israelske system til selvforsvar Hirsadut / Dennis Survival). I 1979 sluttede han sig den israelske hœr og tjente som officer i IDF Special Forces. Under sin tjeneste har han også trœnet IDF Special Forces i "CQB" og "CQC". Efter 5 år i hœren trak han sig tilbage og rejste til Europa, hvor han begyndte at arbejde med sikkerhed ved Israelske Airline "El-Al". I løbet af denne periode arbejdede han ligeledes på at afslutte sin uddannelse til sorte balte i Judo samtidligt mens Han trœnede Muay Thai i Holland. Ud over sit arbejde for "El-Al", var han også involveret i en bred vifte af sikkerheds-orienterede projekter såsom VIP beskyttelse. I 1986 vendte han tilbage til Israel og begyndte at undervise tidligere IDF Special Forces personel. Han blev også tildelt sin sorte balte i "Dennis Survival". I 1988 modtog han en invitation til at undervise selvforsvar i Sydafrika pa Chris Thompson's Karate Center (Chris Thompson er en 8. Dan og lederen af Shukokai Karate i Sydafrika. Eli Leffler har også instrueret medlemmer af den beromte sydafrikanske specialstyrker enhed "Recces" ("Reconnaissance Commandos") i sikkerhed. Ved udgangen af 1990 vendte han tilbage til Israel og grundlagde "Hashita" uddannelsescentre. Mellem 1990 og 1998 udvidede han "hasita" centre og udviklede et sœrligt system for at undervise i selvforsvar for handicappede og kørestolsbrugere. I 1998, i en alder af 37 vendte han tilbage til det offentlige sikkerhed arbejde og var ansvarlige for sikkerheden på Israelske anlœg i Rusland og England. I 2002 vender Eli tilbage til Israel.


Systemet

     

Hashita er et Israelsk selvforsvars system designet til ekstreme situationer. Hashita tilbyder et bredt spektrum af løsninger for at løse konflikter af alle slags.


Hashita bruger elementer fra både den traditionelle kampsport i Østen og Vesten og har fra disse  systemer taget de bedste principper til anvendelse i ekstreme selvforsvar situationer.